Pamar, ledande företag inom design och produktion av handtag, knoppar, beslag och möbeltillbehör, grundades efter andra världskriget i staden Renate i norra Italien av entreprenören Angelo Redaelli.

Till en början tillverkades möbelbeslag, men snart expanderade verksamheten i Europa och internationellt och idag är Pamar en tongivande och trendskapande aktör inom design och tillverkning av beslag med hög kvalitet och ett mycket omfattande sortiment. Verksamheten ligger kvar i Renate där tillverkningen sker än idag i två fabriker.

För ett par decennier sedan började Pamar fokusera mer på design för att skapa en egen identitet och sedan dess samarbetar man med ett stort antal italienska och internationella designers och arkitekter med olika inriktningar och expressivt formspråk. Några designers som är knutna till Pamar är bland andra Björn Dahlström, Fabio Redaelli, Ales Elli, George J. Sowden, Giorgio Vigna, James Irvine, Jasper Morrison, Klaus Bergen, Rodolfo Dordoni och många fler.

Pamar tillverkar beslag i många olika material och utföranden, rostfritt, porslin, läder, mässing, tenn, krom, koppar, nickel, aluminium och trä.

Design är en viktig framgångsfaktor för Pamar, men lika viktigt är kvalitetet och därför har man valt att behålla kontrollen över tillverkningen själv.

Allabeslag har valt ut några av Pamars mest stilfulla beslag.
hittade 0 produkter
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 arbetsdagar
* Expressfrakt tillgängligt
VI SKICKAR MED SKRUV GRATIS<BR/>TILL VARJE BESLAG

VI SKICKAR MED SKRUV GRATIS
TILL VARJE BESLAG

SÄKER BETALNING

SÄKER BETALNING

SSL-säker anslutning
VI ACCEPTERAR

VI ACCEPTERAR

alla populära betalningsmetoder