• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block
Välkommen till vår kategori för gjutjärnshandtag, där vi erbjuder ett brett utbud av handtag och draghandtag tillverkade av gjutjärn. Dessa handtag kombinerar en traditionell charm med modern design och är ett mångsidigt och tidlöst tillägg till vilket rum som helst i ditt hem.

Vi erbjuder olika stilar av gjutjärnsbeslag, från enkla och diskreta designer till utsmyckade och invecklade mönster. Varje produkt är tillverkad med högsta hantverkskvalitet för att säkerställa att de är hållbara och har en lång livslängd.

Alla våra handtag är tillverkade av högkvalitativa material som garanterar att de kommer att stå emot tidens tand och fortsätta att se vackra ut under många år framöver.

Våra gjutjärnshandtag och -knoppar är inte bara funktionella utan också visuellt tilltalande och kan ge en touch av klassisk charm till din inredning. De är lämpliga för en mängd olika användningsområden, inklusive köksskåp, badrumslådor och andra möbler i ditt hem.

Gjutjärn är en materialtyp som är känt för sin hållbarhet och långa livslängd. Det är en legering av järn, kol och andra material, som gjuts i en form för att skapa olika former av produkter. Gjutjärnsbeslag är gjorda av gjutjärn och har en rustik, charmig estetik som kan passa in i många olika inredningsstilar.

Gjutjärn har en mörkgrå färg och kan poleras för att ge en blankare yta eller lämnas obehandlad för att behålla en mer rustik känsla. Det är känt för att vara tåligt och kan stå emot höga temperaturer, vilket gör det lämpligt för användning i köket, till exempel på kastruller och stekpannor.

Våra gjutjärnshandtag och -knoppar är gjorda av högkvalitativt gjutjärn som garanterar att de kommer att stå emot tidens tand och fortsätta att se vackra ut under många år framöver.
hittade 6 produkter
Pagoda Handtag - Gjutjärn - Furnipart Pagoda Handtag - Gjutjärn - Furnipart

Pagoda Handtag - Gjutjärn - Furnipart

Utförande: Gjutjärn
Varumärke: Furnipart

Pris från: 111.72kr
Pen Handtag - Gjutjärn - Furnipart Pen Handtag - Gjutjärn - Furnipart

Pen Handtag - Gjutjärn - Furnipart

Utförande: Gjutjärn
Varumärke: Furnipart

166.49kr
Ink Handtag - Gjutjärn - Furnipart Ink Handtag - Gjutjärn - Furnipart

Ink Handtag - Gjutjärn - Furnipart

Utförande: Gjutjärn
Varumärke: Furnipart

162.24kr
Fleur knopp - Gjutjärn Fleur knopp - Gjutjärn

Fleur knopp - Gjutjärn

Utförande: Gjutjärn
Varumärke: Furnipart

101.03kr
Provence handtag - Gjutjärn - Furnipart Provence handtag - Gjutjärn - Furnipart

Provence handtag - Gjutjärn - Furnipart

Utförande: Gjutjärn
Varumärke: Furnipart

164.30kr
Art handtag - Gjutjärn Art handtag - Gjutjärn

Art handtag - Gjutjärn

Utförande: Gjutjärn
Varumärke: Furnipart

128.86kr