Returer

För privatpersoner gäller full ångerrätt/returrätt inom 14 dagar från det att varan mottagits / aviserats, förutsatt att varan är i nyskick och ej använd. Returrätten gäller inte beställningsvaror, reavaror och inte varor som specialtillverkats specifikt för en kund. För företag tillämpar vi returrätt i tio dagar.

Alla returer måste föraviseras via e-post till info@allabeslag.se och godkännas av oss. Returer som inte har föraviserats eller inte godkänts av oss kommer inte att krediteras.

Gör så här: skicka ett mejl till info@allabeslag.se där du anger ditt ordernummer och vilka beslag samt vilket antal som du vill returnera. När vi godkänt returen skickar du varorna till adressen nedan. Lägg även med en kopia av faktura/följesedel/orderbekräftelse eller ange namn, adress, ordernr. samt vilka produkter och antal som returneras.

Fraktkostnad/returporto till Allabeslag betalas av kunden.

När de returnerade varorna är mottagna sker återbetalning till det kontokort eller bankkonto som användes vid betalningen. Återbetalningen sker senast 7 dagar efter att varorna har mottagits av Allabeslag.

OBS! Returer får inte beläggas med uthämtningsavgifter (exempelvis postförskott).

Samtliga returer, oberoende av leverantör eller avsändare ska skickas till följande adress:

Allabeslag Sverige AB
De Geersfors 25
591 98 Motala

Returer som skickas till annan adress kommer inte att krediteras.