Key Knopp - Toniton Blå

Produktinformation

Knoppen Key i Toniton blå står ut jämfört med många andra möbelknoppar. Formad som den övre delen av nyckel med en stor greppvänlig ring. Formen har fått inspiration från Milano och bygger på geometriska former och en enkel design.

Montera Key antingen med eller utan täckbricka. Täckbrickan som medföljer är ett smart sätt att dölja skador kring skruvhålet och skyddar lådfronten lite extra från att skavas.

Key har, till skillnad mot flera andra färgade beslag, en yta i pulverlack. Pulverlack är en dyrare lackeringsmetod och klarar betydligt mer slitage än vanlig våtlackering. Med Key i ditt kök behöver du inte oroa dig för att färgen skavs av vid hårdare slitage.

Kombinera Key med andra handtag och knoppar från Toniton x Beslag Design. Samtliga beslag i Tonitons färgpalett matchar med varandra. Eller varför inte kombinera Toniton x Beslag Designs handtag och knoppar med kakel, väggfärg eller möbler från Toniton.

Toniton x Beslag Design är ett unikt samarbete mellan Toniton Colours och Beslag Design. Resultatet är en imponerande samling av profilhandtag, handtag och knoppar I Tonitons palett av sex stycken väl utvalda färger.
Pris: 149.00kr
I lager
sku: 401021-11
Antal
Färg:
Blå
Finish:
Pulverlackerad
Montering:
M4 skruv (inkl.)
Varumärke:
Toniton x Beslag Design
Utförande:
Färgade
Designers:
Tekla Severin
Djup (A):Diameter (C):Diameter fot (B):
41 mm (42,5 mm)32 mm6 mm (20,5 mm)
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 arbetsdagar
* Expressfrakt tillgängligt
VI SKICKAR MED SKRUV GRATIS<BR/>TILL VARJE BESLAG

VI SKICKAR MED SKRUV GRATIS
TILL VARJE BESLAG

SÄKER BETALNING

SÄKER BETALNING

SSL-säker anslutning
VI ACCEPTERAR

VI ACCEPTERAR

alla populära betalningsmetoder