• USP block
  • USP block
  • USP block
  • USP block
USP block
USP block
USP block
USP block

Key Knopp - Toniton Peach

Produktinformation

Knoppen Key i Toniton peach står ut jämfört med många andra möbelknoppar. Formad som den övre delen av nyckel med en stor greppvänlig ring. Formen har fått inspiration från Milano och bygger på geometriska former och en enkel design.

Montera Key antingen med eller utan täckbricka. Täckbrickan som medföljer är ett smart sätt att dölja skador kring skruvhålet och skyddar lådfronten lite extra från att skavas.

Key har, till skillnad mot flera andra färgade beslag, en yta i pulverlack. Pulverlack är en dyrare lackeringsmetod och klarar betydligt mer slitage än vanlig våtlackering. Med Key i ditt kök behöver du inte oroa dig för att färgen skavs av vid hårdare slitage.

Kombinera Key med andra handtag och knoppar från Toniton x Beslag Design. Samtliga beslag i Tonitons färgpalett matchar med varandra. Eller varför inte kombinera Toniton x Beslag Designs handtag och knoppar med kakel, väggfärg eller möbler från Toniton.

Toniton x Beslag Design är ett unikt samarbete mellan Toniton Colours och Beslag Design. Resultatet är en imponerande samling av profilhandtag, handtag och knoppar I Tonitons palett av sex stycken väl utvalda färger.
Pris: 171.88kr
I lager
sku: 401022-11
Antal
Färg:
Rosa
Montering:
M4 skruv (inkl.)
Finish:
Pulverlackerad
Varumärke:
Toniton x Beslag Design
Utförande:
Färgade
Designers:
Tekla Severin
Diameter (C):Djup (A):Diameter fot (B):
32 mm41 mm (42,5 mm)6 mm (20,5 mm)