Grace Handtag - Borstad Mässing - Beslag Design

Produktinformation

Handtaget Grace borstad mässing är ifrån en av våra högst rankade serier av skåpshandtag med en rak och kvadratisk form. Skåpshandtagen 0143 från samma kollektion i olika ytskikt, har en mer klassisk stil. Det bestämdes därför att Grace handtaget skulle ha ett nytt och modernt ytskikt.

Grace har ett basmaterial gjort av Zamak och är täckt med mässingbeläggning. Dess mässing exteriör får sitt slående utseende genom den borstade ytan. Till slut är den täckt med genomskinligt lack för att skydda handtaget, samt undvika att mässingsbeläggningen åldrar.

Efterfrågan på borstad mässing som ytskikt i möbelindustrin har vuxit något enormt under de senaste åren. Det är mer användarvänligt då det inte är lika glänsande och känsligt emot fläckar som polerad mässing vilket därför gör den lättare att hålla rent.

Handtaget finns i tre olika storlekar, där det längsta handtaget är över en halvmeter långt. Varför inte kombinera alla storlekarna av Grace handtaget i ditt kök? Det längsta handtaget på ditt integrerade kylskåp, de små handtagen på skåpsluckor och lådor. Långa handtag är ett utmärkt val för höga garderobsdörrar men också stora badrumslådor.
Pris: 125.45kr
I lager
Mått mellan skruvhål (cc):
128 mm
sku: 305922-11
Antal
Varumärke:
Aspa Verkstad
Utförande:
Mässing
Djup (A):Höjd (B):Bredd (C):
28 mm9 mm137 mm
GRATIS FRAKT

GRATIS FRAKT

3-5 arbetsdagar
* Expressfrakt tillgängligt
VI SKICKAR MED SKRUV GRATIS<BR/>TILL VARJE BESLAG

VI SKICKAR MED SKRUV GRATIS
TILL VARJE BESLAG

SÄKER BETALNING

SÄKER BETALNING

SSL-säker anslutning
VI ACCEPTERAR

VI ACCEPTERAR

alla populära betalningsmetoder